mw joomla logo

 

Tyytyväisyyskysely klubilaisille

 

 Kokkolan tanssiklubin jäsenistölle suunnattu tyytyväisyys- ja kehittämiskysely

Tällainen kysely on tulossa lähiaikoina, mahdollisesti jo ensi viikolla (viikko 8). Saatte sähköpostin, jossa on linkki kyselyyn. Mikäli nimenne ei ole vielä tanssiklubin postituslistalla, niin toimittakaa se puheenjohtajalle. Toivomme erittäin runsasta vastausmäärää!

Huomioithan, että kysely on suunnattu vain jäsenistölle! Eli jos olet sähköpostilistallamme mukana vain tiedonsaannin vuoksi, mutta et ole tanssiklubin jäsen, JÄTÄTHÄN VASTAAMATTA!

Terveisin Kokkolan Tanssiklubin hallitus

 

 

Kokkolan Tanssiklubi ry:n kevätkauden 2018 kurssiohjelma taulukkokuvana löytyy täältä.

 

Jatkokurssit klo 17.00-18.30 
Alkeiskurssit klo 18.40-20.10

 
Muutoksella pyrimme siihen, että alkeiskurssit pysyisivät paremmin alkeistason kursseina. Tähän saakka - ehkä kellonajan vuoksi - alkeistason kursseilla on suurin osa ollut jatkotason tanssijoita. Uudet vasta-alkajat, ovat tunteneet olonsa kursseilla välillä epävarmoiksi, koska ovat kokeneet, että alkeistason kursseilla pitäisi ennakkoon jo osata tanssia.

Monet ihmiset eivät ole sittemmin uskaltaneet enää tulla uudelleen kursseille. Kaikki ovat ilman muuta tervetulleita myös alkeistason kursseille. Myös jo vuosia tanssineillekkin alkeiden kertaus tekee välillä hyvää. Mutta (!), alkeistason kursseilla myös jatkotason tanssijoiden tulee tehdä vain niitä asioita mitä kursseilla käydään läpi, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi ja hyväksi. Ja muistattehan: palautteen anto tai opastaminen tulee olla aina ystävällistä ja positiivista. Kuten tansseissa, ei myöskään kursseilla tule antaa toiselle negatiivista tai epäystävällistä palautetta.

Sunnuntaisin on viimeisellä tunnilla, klo 20-21, jo pitkään käynyt hyvin vähän väkeä. Tämän vuoksi päätämme 2018 kurssit jo hieman aiemmin ja lyhennämme sunnuntain kurssien keston 1,5 tuntiin/taso. Näin kaikki pääsevät hieman aiemmin kotiin rauhoittumaan uutta viikkoa varten.

Tanssiklubin tunnit eivät kokonaismäärältään suinkaan vähäne, koska myös kevätkaudella Argentiinalaisen tangon opetus jaktuu tiistaisin klo 20-22.

Terveisin Kokkolan Tanssiklubin ohjaajat


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Argentiinalaista tangoa:

Tiistain alkeisjatko- ja jatkokurssien jälkeen on 26.9.2017 lähtien mahdollisuus tiistaisin päästä hyvään Argentiinalaisen tangon oppiin, kun Osmo Hakosalo ja Minna Mansikkamäki peryhdyttävät halukkaat tanssin alkeiden "saloihin". Kannattaa käydä kokeilemassa ja tutustumassa tähän Tangon muotoon. Parituntiset kurssit kestävät joulukuun puolivälin tienoille saakka ja jatkuvat sitten myös keväällä.

9.1.2018 lähtien ensimmäinen tunti klo 20-21 alkaa aivan alkeista. Edistyneemmät voivat tulla tunnille harjoittelemaan aiemmin oppimaansa. Toinen tunti klo 21-22 jatkuu siitä mihin syksyllä jäätiin. Jatkotunnille voivat jäädä harjoittelemaan myös alkeiden opiskelijat. Parinvaihto tapahtuu alkeissa ja jatkoissa kuitenkin omantasoisten ryhmissä.

  

 ############################################################ 

Tanssipaikat maakunnittain löydät joko yläpalkin Linkit-valikon alta tai tästä.

Maamme tanssipaikkojen vuoden 2018 ohjelmakalenterit löytyvät  täältä.