mw joomla logo

 

Jatkokurssit klo 17.00-18.30 
Alkeiskurssit klo 18.40-20.10

 
Muutoksella pyrimme siihen, että alkeiskurssit pysyisivät paremmin alkeistason kursseina. Tähän saakka - ehkä kellonajan vuoksi - alkeistason kursseilla on suurin osa ollut jatkotason tanssijoita. Uudet vasta-alkajat, ovat tunteneet olonsa kursseilla välillä epävarmoiksi, koska ovat kokeneet, että alkeistason kursseilla pitäisi ennakkoon jo osata tanssia.

Monet ihmiset eivät ole sittemmin uskaltaneet enää tulla uudelleen kursseille. Kaikki ovat ilman muuta tervetulleita myös alkeistason kursseille. Myös jo vuosia tanssineillekkin alkeiden kertaus tekee välillä hyvää. Mutta (!), alkeistason kursseilla myös jatkotason tanssijoiden tulee tehdä vain niitä asioita mitä kursseilla käydään läpi, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi ja hyväksi. Ja muistattehan: palautteen anto tai opastaminen tulee olla aina ystävällistä ja positiivista. Kuten tansseissa, ei myöskään kursseilla tule antaa toiselle negatiivista tai epäystävällistä palautetta.

Sunnuntaisin on viimeisellä tunnilla, klo 20-21, jo pitkään käynyt hyvin vähän väkeä. Tämän vuoksi päätämme 2018 kurssit jo hieman aiemmin ja lyhennämme sunnuntain kurssien keston 1,5 tuntiin/taso. Näin kaikki pääsevät hieman aiemmin kotiin rauhoittumaan uutta viikkoa varten.

Tanssiklubin tunnit eivät kokonaismäärältään suinkaan vähäne, koska myös kevätkaudella Argentiinalaisen tangon opetus jaktuu tiistaisin klo 20-22.

Oikein hyvää ja rauhaisaa joulunodotusaikaa kaikille. 

Terveisin Kokkolan Tanssiklubin ohjaajat

 

Joulu tulee taas, vähän niin kuin varkain, vaikka rannikkoseudulla on meri vielä avoinna. Kohta on kuulkaa syksyn tansikurssit tanssittu ja on aika ryhtyä latailemaan uusia kurssiohjelmia taululle kevättä silmällä pitäen. Perustanssipainotteinen syksy vaihtuu ehkä lattaripainotteisemmaksi kevääksi 2018. =>

Kevätkauden 2018 tansikurssit löytyvät nyt oikeanpuoleisen valikon kalenterista ja myös tulostettavana taulukkokuvana sivun alalaidasta (12.12.2017 alkaen).

Keväällä järjestetään myös ulkopuolisten tanssinopettajien kursseja, mutta niistä tuonempana.

 

 

Tanssiklubin 20-vuotisjuhlat pidettiin onnistuneesti. Juhlaan oli saapunut yli 100 ihmistä. Puheita, tanssiesityksiä, palkitsemisia juhlakahvit ja tietenkin paljon tanssia elävän musiikin tahdissa. Tilaisuudesta on ladattu paikan päällä otetut kuvat kuvagalleriaan, josta niitä voi käydä katsomassa.


 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Argentiinalaista tangoa:

Tiistain alkeisjatko- ja jatkokurssien jälkeen on 26.9.2017 lähtien mahdollisuus tiistaisin päästä hyvään Argentiinalaisen tangon oppiin, kun Osmo Hakosalo ja Minna Mansikkamäki peryhdyttävät halukkaat tanssin alkeiden "saloihin". Kannattaa käydä kokeilemassa ja tutustumassa tähän Tangon muotoon. Parituntiset kurssit kestävät joulukuun puolivälin tienoille saakka ja jatkuvat sitten myös keväällä.

9.1.2018 lähtien ensimmäinen tunti klo 20-21 alkaa aivan alkeista. Edistyneemmät voivat tulla tunnille harjoittelemaan aiemmin oppimaansa. Toinen tunti klo 21-22 jatkuu siitä mihin syksyllä jäätiin. Jatkotunnille voivat jäädä harjoittelemaan myös alkeiden opiskelijat. Parinvaihto tapahtuu alkeissa ja jatkoissa kuitenkin omantasoisten ryhmissä.

 

Verkkaritanssit jatkuvat 2018 työväentalolla seuraavasti: 21.1., 22.2., 22.3., 19.4., 20.9., 18.10. ja 15.11. Katso tarkemmin => tästä.

Seuramme puheenjohtaja jatkaa tanssituntejaan =>paritanssia.

 

 ############################################################ 

Tanssipaikat maakunnittain löydät joko yläpalkin Linkit-valikon alta tai tästä.

Maamme tanssipaikkojen vuoden 2017 ohjelmakalenterit löytyvät  täältä.