mw joomla logo

Kokkolan Tanssiklubi ry:n harjoituksissa tanssiohjaajina toimii kolme Suomen Seuratanssiliiton (SUSEL) seuratanssinohjaajatutkinnon suorittanutta henkilöä. He ovat: Vesa Witick, Mia Försti ja Marjo Lindholm.

Kouluttautumattomina, mutta lukuisia kursseja käyneinä ohjaajina toimivat: Matti ja Riitta Mehtälä, Harri Hongell + AIja Isosaari/Riitta Huusko sekä Osmo Hakosalo ja Minna Mansikkamäki. Anne-Maria Viinamäki sekä Kari Mars ovat aloittaneet seuratanssin ohjaajkoulutuksen.

Kaikki ohjaajat tekevät työtään vapaaehtoisesti ja ilman korvausta. Tanssiklubi tarjoaa toki mahdollisuuden ohjaajille pitää yllä taitojaan kurssien muodossa.

 

Näyttöpareina: 

Tanssia ohjaavista henkilöistä:

  • Vesa Witick on käynyt tanssinohjaajakoulutuksen ja lähes valmis tanssinopettaja.
  • Mia Försti on suorittanut SUSELin seuratanssin perusohjaajatutkinnon (2009) ja SUSELin seuratanssinohjaajatutkinnon (2017).
  • Marjo Lindholm on suorittanut SUSELin seuratanssin perusohjaajatutkinnon (syksy 2009) ja SUSELin seuratanssinohjaajatutkinnon (2017).

Kaksoisklikkaamalla hiiren vasemmalla näppäimellä ohjaajan nimeä, avautuu hänestä/heistä lisätietoa sekä kuva.

ohjaajat

 

Naiset vasemmalta: Riitta Huusko, Anne Tuukkanen, Mia Försti, Riitta Mehtälä, Pirkko Tuukkanen, Aija Isosaari ja Marjo Lindholm.
Miehet vasemmalta: Kari Mars, Vesa Witick, Harri Hongell ja Matti Mehtälä.