Argentiinalaista tangoa tiistaisin klo 20-22 1.9.2020 alkaen

Pia ja Eero ohjaavat tiistaisin argentiinalaista tangoa teemalla ”jokaiselle jotain”. Kaikki ovat tervetulleita eikä tarvitse olla ennen harrastanut. Tangotunnit kuuluvat jäsenmaksun hintaan.

Seuraamme hallituksen, AVI:n ja Suomen Seuratanssiliiton ohjeita koronan suhteen ja ilmoitamme välittömästi mikäli tulee muutoksia tanssikurssien järjestämisen suhteen.

Harjoituspaikassa on käsidesiä saatavilla. Pesethän huolellisesti saippualla kätesi ennen kursseja ja myös niiden aikana mikäli mahdollista. Jos tunnet mitään sairastumisen oireita, JÄÄ SILLOIN KOTIIN! Mikäli sairastut COVID-19 tautiin kurssien aikana tai heti kurssien jälkeen (14 pv) tulee sinun ilmoittaa asiasta Tanssiklubin puheenjohtajalle Mia Förstille, p. 050-3424249.

Jokaisen kurssin alussa salin ovella kaikki kirjoittavat selvällä käsialalla oman nimensä ja puhelinnumeronsa lomakkeeseen OMALLA KYNÄLLÄ, ota siis kynä mukaan! Tämä sen vuoksi, että meillä on tieto jokaisesta osallistujasta mikäli ilmenee, että jollakin on COVID-19 tartunta.

Aluehallintoviraston 1.7. julkaiseman päätöksen mukaisesti kaikki yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu enintään 500 henkilöä, ovat sallittuja 1.8. alkaen ilman erityisten vaatimusten noudattamista. Sallittuja ovat siis myös tanssit, joihin osallistuu enintään 500 henkilöä (mukaan lukien yleisön kanssa suorassa kontaktissa olevat tilaisuuden järjestäjät, kuten järjestysmiehet). Hallitus kuitenkin suosittelee, että myös enintään 500 henkilön tilaisuuksissa noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä, joilla ehkäistään koronavirustartuntojen leviämistä.