Mia Försti ja Irma Witick

Mian tanssiharrastus alkoi syksyllä 2005 lavatanssien selviytymiskurssista. Tanssikärpänen puri kovaa ja Tanssiklubiin hän lähti mukaan saman tien.

Mia

Vuonna 2008 hän alkoi ohjata Tanssiklubilla aloittaessaan SUSELin seuratanssin perusohjaajatutkinnon, siitä hän valmistui syksyllä 2009. Seuratanssinohjaajatutkinnon hän suoritti helmikuussa 2017.

2011 vuodesta saakka Mia on ohjannut myös soolotansseja ja vuonna 2015 hän perusti oman toiminimen MiunTanssi. Tanssiliikuntaohjaajan 1-tason tutkinnon hän kävi keväällä 2016.

Tanssilajien suhteen Mia on kaikkiruokainen, mutta lähimpänä sydäntä ovat lattarit ja swingtanssit. Jokainen laji on silti ihana omalla tavallaan ja suurin nautinto tuleekin, kun saa tanssia kaikkia lajeja monipuolisesti.
Irma

Mian näyttöparina toimiva Irma aloitti tanssimisen ihan nollasta 2012 vain tangon ja valssin rytmin erottaen. Hän hurahti tanssiin Tanssiklubin monipuolisen tanssitarjonnan myötä. Sydäntä lähinnä oleva salsa ja lattarit yleensä johdattivat yhteistyöhön Mian kanssa.