Osmo Hakosalo ja Minna Mansikkamäki

arkku

Osmo kiinnostui Argentiinalaisesta tangosta alunperin kuuntelun ja soittamisen kautta. Myöhemmin hän halusi myös oppia ilmaisemaan sitä liikkeellä. Argentiinalaisen tangon harrastuksen hän aloitti vuonna 2015 Hernan Ohacon ja Kaisa Saarisen oppilaana. Hän on ottanut yksityistunteja myös useilta muilta argentiinalaisilta ja suomalaisilta mestareilta (Fabian Salas, Natalia Ochoa, Ismael Lundan, Moira Castellano, Nina Krook ja Ari Siren)

Minna kävi lavatansseissa jo 14-15 vuotiaana, mm. Vanha tango ja ns. perustanssit, kuten Humppa, Valssi, Jenkka ja Polkka ovat tuttua jo niiltä ajoilta. Tammikuussa 2008 hän meni ensimmäiselle tanssikurssille Leppäkarin Jaskan oppiin opettelemaan Fuskua. Nälkä kasvoi ja alkoi myös muiden tanssilajien säännöllinen harjoittelu. 2008 alkuvuodesta asti Kokkolan Tanssiklubin jäsen.

Käynyt hakemassa lisäoppia eri opettajien kursseilla, leireillä ja tanssimatkoilla. Parhaiten kuitenkin oppii tanssimalla. Argentiinalaiseen tangoon ensi tutustuminen Jaskan kursseilla.  Hän on osallistunut monille Pasi ja Maria Laurenin, Marjo Kiukaanniemen ja Timo Hakkaraisen, Hernanin ja Kaisan, Tomasin ja Eritan sekä useiden suomessa vierailleiden argentiinalaisen tangon opettajien kursseille. Säännöllinen harjoittelu alkoi syksyllä 2017. Argentiinalainen tango tämän hetken ”number one” toki muita tansseja ja lavoja unohtamatta.