Liity jäseneksi

Kokkolan Tanssiklubiin voit liittyä maksamalla vuosijäsenmaksun 60 €, opiskelijat 30 € ja täyttämällä oheisen lomakkeen. Vuosijäsenmaksulla voit osallistua tiistain ja sunnuntain kursseille.

Saat myös oikeuden muihin tanssiklubin järjestämiin tilaisuuksiin kalenterivuoden aikana ja jäsenalennukset ulkopuolisten järjestämille kursseille.

Maksamalla jäsenmaksun tammikuun loppuun (31.1.) mennessä saat käyttöösi viisi 2,50 €:n arvoista alennusta Jaskadansa tanssikoulun jatkotunneille. Edun voi kuitata tunnin päätteeksi tanssikoulun kurssimaksusta. Leppäkari pitää etuuskävijöistä kirjaa ja käynnit kuitataan omalla nimellä paikan päällä.

Huom! Jaskadansan alennukset koskevat vain määräpäivään mennessä vuosijäsenmaksunsa maksaneita!

Syyskauden maksu, 35 €, oikeuttaa osallistumaan Tanssiklubin järjestämiin tiistain ja sunnuntain ohjattuihin kursseihin kyseisen kauden aikana.

Saat myös oikeuden muihin tanssiklubin järjestämiin tilaisuuksiin ja jäsenalennukset ulkopuolisten järjestämille kursseille syyskauden aikana.

Tunneilla voi kaydä tutustumassa kaksi kertaa. Jos päätät jatkaa niin suorita osuutesi yhteisistä kuluista alla mainitulla tavalla.

Tanssiklubin tilinumero ja jäsenmaksut:

Kokkolan Osuuspankki FI80 5162 0020 0500 61

vuosimaksu (60 €, opiskelijat 30 €), viitenumero 990

syyslukukausimaksu (35 €), viitenumero 10090

Maksa vain yksi yhden henkilön jäsenmaksu samalla siirrolla, niin vältämme sekaannukset ja tiedämme kuka jäseneksi liittyi.

Yhdistyslaki vaatii pitämään jäsenistöstä jäsenluetteloa. Jäsenluetteloon merkitään jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. Täytä alla oleva lomake rekisteriä varten.

Tiedotamme muutoksista harjoituskalenteriin ja muistakin jäsenistöä kiinnostavista aiheista sähköpostilla. Jos halua liittyä sähköpostituslistalle, täytä myös kohta sähköposti. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan tietosi rekistereistä ilmoittamalla siitä info(at)kokkolantanssiklubi.fi.