Liity jäseneksi

Loppuvuoden 2021 jäsenmaksu on 25 eur ja opiskelijat ilmaiseksi!

Kokkolan Tanssiklubiin voit liittyä maksamalla vuosijäsenmaksun ja täyttämällä alla olevan lomakkeen. Jäsenmaksu on v. 2022 70 €  ja opiskelijoilla 30 € / kalenterivuosi. Edellisenä vuonna jäsenilmoituksen tehneiden ei tarvitse uudelleen liittyä jäseneksi, maksamalla jäsenmaksun jäsenyys jatkuu. Vuosijäsenmaksulla voit osallistua tiistain ja sunnuntain kursseille.

Saat myös oikeuden muihin tanssiklubin järjestämiin tilaisuuksiin kalenterivuoden aikana ja jäsenalennukset ulkopuolisten järjestämille kursseille. 31.1. 2022 mennessä jäsenmaksun maksaneet saavat Jäsenkortin maaliskuun loppuun mennessä.

Syyskauden maksu, 40€, (opiskelijat 20€) oikeuttaa osallistumaan Tanssiklubin järjestämiin tiistain ja sunnuntain ohjattuihin kursseihin kyseisen kauden aikana. Kevätkaudelle ei ole erikseen jäsenmaksua vaan maksamalla koko vuosijäsenmaksun voi käydä myös kevään.

Saat myös oikeuden muihin tanssiklubin järjestämiin tilaisuuksiin ja jäsenalennukset ulkopuolisten järjestämille kursseille syyskauden aikana.

Ennen jäseneksi liittymistä voit käydä tutustumassa yhdistyksen toimintaan kahtena iltana 5 euron hintaan/tanssilaji. Myös vieraspaikkakuntalaiset voivat osallistua 5 euron hintaan/laji kaksi kertaa satunnaisesti Kokkolassa vieraillessaan. Tutustumis- ja satunnaiskäynnit maksetaan kurssilla ja nimi merkitään seurantavihkoon.

Tanssiklubin tilinumero ja jäsenmaksut:

Kokkolan Osuuspankki FI80 5162 0020 0500 61

vuosimaksu (70 €, opiskelijat 30 €), viitenumero 990

syyslukukausimaksu (40 €, opiskelijat 20 €), viitenumero 10090

Maksa vain yksi yhden henkilön jäsenmaksu samalla siirrolla, niin vältämme sekaannukset ja tiedämme kuka jäseneksi liittyi.

Yhdistyslaki vaatii pitämään jäsenistöstä jäsenluetteloa. Jäsenluetteloon merkitään jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. Täytä alla oleva lomake rekisteriä varten.

Tiedotamme muutoksista harjoituskalenteriin ja muistakin jäsenistöä kiinnostavista aiheista sähköpostilla. Jos halua liittyä sähköpostituslistalle, täytä myös kohta sähköposti. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan tietosi rekistereistä ilmoittamalla siitä jasenet(at)kokkolantanssiklubi.fi.